IG Metall Bilingualer Vortrag: Berufseinstieg in der IT Branche

Dienstag, 16. Januar 2018

In dieser Veranstaltung möchten wir uns mit dem Thema Berufseinstieg und Karrierewege in der IT Branche befassen. Was bin ich wert? Was kann ich als Absolvent/in als Einstiegsentgelt fordern? Welche Kompetenzen werden zurzeit auf dem Arbeitsmarkt neben dem Studium gesucht?
Dafür haben wir als Referenten einen betrieblichen Akteur eingeladen, welcher gerne eure Fragen beantwortet.
Die IG Metall kann dir hilfreiche Kriterien für einen erfolgreichen Berufseinstieg an die Hand geben.

Wo? Ruhr-Universität Bochum • IC Gebäude, Ebene 03, Raum 604 • Universitätsstraße 150 •
Wann? 16. Januar 2018
Beginn? 18:00 Uhr
Ende? 19:30 Uhr

Referent: Nils Mahle, Senior Software Engineer, Zalando SE

Alle Infos findet ihr auch im angehangenen Flyer.

English version:

Dear students, dear interested parties,

the IG Metall and DGB Jugend Bochum invite you to the bilingual lecture “Career Entry and career paths in IT sector” at the Ruhr-Universität Bochum.
We ask for passing this invitation on to further interested parties.
The lecture is without registration and for free

Date:
Wednesday, 16. January 2018
18:00 – 19:30 pm

Location:
Ruhr-Universität Bochum, IC Gebäude, Ebene 03, Raum 604
Universitätsstraße 150, 44780 Bochum

Content:
This lecture will give you information about the IT sector – what do you need to know to successfully start in a job? Are there certain competencies needed beside study? What about payment, what exactly can you expect?
We invided an expert in order to answer all your questions and help you with some advice.
How do we know all that? ´Cause it´s our job!

Referent: Nils Mahle, Senior Software Engineer, Zalando SE

Industriegewerkschaft Metall (IG Metall)
Bochum